Snart lunching.

Ska bli najs, ska gå ner på stan tills klockan 11.00 ska möta Lisa då så blir det lunch. Ska bli spännande och se vad vi ska äta. Har en känsla av att det blir maestro, mitt och Lisa’s tisdagshak. Haha. Pinsamt bara att dom känner igen oss. Dom vet exakt vad jag vill ha, En tropicana utan ananas med beasås. PINSAMT, haha, jag dör när dom säger att det är de du vill ha. Haha, lär vidga mina vyer kanske. PROVA något nytt. Samtidigt så är jag rätt så tråkig och tycker att banan, curry och skinka samt ost är det godaste som finns på pizza. Jag har provat andra men jag faller alltid tillbaka på min kära BANAN-pizza, började äta det när jag gick på mellanstadiet, innan de åt jag mest vesuvio eller oxfilé pizza, fast vet i fan om det är oxfilé? Någon som vet, är ju SVIN dyrt kött liksom.

Nu är jag fast i bananpizzornas våld. JAG älskar det, kebab är också gott. Dock är jag dålig på att köpa det. Jag är skumt nog sån som föredrar kebabrulle eller kebab med bröd framför kebabtallrik som dom flesta tjejer brukar välja. Men så är jag mer karl en tjej på många plan också så jag kanske inte är som alla andra.

När det kommer till sallad gillar jag, grekisksallad, tacosallad samt kycklingsallad. DET är vad jag anser godast.

Går jag på annat ställe beställer jag gärna thai-mat eller grekiskmat. Dom har öppnat en turkisk restaurange här i stan, borde besöka den. Lika så den italienska men jag är seg, jag behöver liksom få tummen ur röven innan jag gör något. HAHA

Om ni går ut och äter, vad äter ni helst?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Snart lunching.

  • 29 januari, 2012 at 00:14
    Permalink

    2010-03-30 @ 15:02:09

    Jag är inte särskilt kräsen så jag äter nog det mesta men på sistone har det väl mest blivit thaimat eller kebabrulle. Jag föredrar också kebabrulle framför kebabtallrik.

    Reply
  • 29 januari, 2012 at 00:14
    Permalink

    2010-03-30 @ 14:57:55

    Jag är en sucker för kinamat, sushi(finns dock inte här i stan) och ska jag nu äta på pizzerian så tar jag olika pizzor eller en kebabrulle.
    Beställer vi hem från pizzerian blir det dock alltid en kyckling/avocadosallad.

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: