Jag har märkt att min blogg fått rejält många nya läsare. Var in och kikade och jag har MÅNGA som läser varje dag. Kikade alltså inte här på bloggen utan på annat ställe. Jag blir rejält nyfiken så klart, vilka är ni? Är riktigt spännande att folk läser det jag skriver, vissa kommenterar andra verkar lika blyga? Ni som återkommer vilka är ni? Vissa kan jag räkna ut vilka ni är, haha. Jag känner någon från de stället så då blir det AHA det är du. Men ni andra då? Berätta lite om er själva, ni behöver inte lämna namn om det känns jobbig skriv bara något, vem du är, ålder och hur du hittade hit kanske?


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: