Vilka är ni?

Jag har märkt att min blogg fått rejält många nya läsare. Var in och kikade och jag har MÅNGA som läser varje dag. Kikade alltså inte här på bloggen utan på annat ställe. Jag blir rejält nyfiken så klart, vilka är ni? Är riktigt spännande att folk läser det jag skriver, vissa kommenterar andra verkar lika blyga? Ni som återkommer vilka är ni? Vissa kan jag räkna ut vilka ni är, haha. Jag känner någon från de stället så då blir det AHA det är du. Men ni andra då? Berätta lite om er själva, ni behöver inte lämna namn om det känns jobbig skriv bara något, vem du är, ålder och hur du hittade hit kanske?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “Vilka är ni?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: