Var med Lisa på A.t.a och sen så gick vi in på åhlens. Dom hade slutspurt på bokrean så man fick köpa 3 böcker till priset av 2. Jag köpte en vi ska ha till skolan. Legenden om Sally Jones och sedan blev det LasseMajas detektivbyrå (Galopp-mysteriet) och det susar i säven (en riktig klassiker) . Efter de promenerade vi hem till mig. Satt här och babblade en stund och begav oss sedan till skolan för kursintro. Där så blev det ju himla massa skratt. Gillar hela seminariegruppen måste jag säga. Vi är en samling med lättsamma människor allihopa ingen tar saker så sjukt seriöst och sånt är skönt, livet ska tas med en klackspark.

Var i alla fall jätte kul, blev lottdragning om vilka vi skulle vara i grupp med jag och Lisa som varit bundisar i samma studiegrupper i 4 terminer nu blev VI vill vara i samma och tror ni inte vi hade turen att få vara de trots lottdragning vi bara YES! Hehe.

Jag gillar skolan den här terminen, känns riktigt kul och jag trivs med att läsa på riktigt. Inte bara hålla på med massa fjant som jag inte tror på som det tyvärr varit dom andra två kurserna. Det vi lär oss nu är sådant jag tror på och kan använda senare. Jag diggar det skarpt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: