Jag och William var till syrran snabbt innan blingo igår och dumpade av lite saker hon fått och köpt av mig.
William lekte med hunden och deras kattunge som blivit stor.
Hunden Cujo älskade varje sekund av Williams närvaro. Det kan man dock inte påstå att katten Gizmo gjorde.
William djur älskaren och Gizmo barnhataren? HAHA kolla blicken, han ser verkligen SJUKT missnöjd ut.
Ändå gjorde han inget motstånd och kelade med William. HEHE.

Jag och William drog på donken idag. MIN drog. Cheddar dippen.

MITT första vårtecken. Gissa vem som blev helt lyrisk i kroppen!

VÅR VÅR VÅR!!!

Lite godismys för mig och William.

Blanda lite surt och salt. Var gott. William påstod att dom sura var goda för han ätit det hos sin farfar så trodde honom. Lakriset var också gott. JAG var dock skeptisk så jag föredrar riktigt saltlakris. Hehe

(På tal om lakris hur uttalar ni det? LakRIS eller Lackris? Nyfiken)

Godisgalningen William.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: