Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Väntar och väntar.

Sitter i telefonen och väntar på att komma fram till allergimottagningen. Jag ska höra om mina prover kommit än. Fan om jag kunde få svar, det känns så jobbigt att inte veta. Jag undrar hela tiden vad som är fel. Har en önskan om att få veta, jag är trött på att inte veta varför jag har ont i magen jämt.

Jobbade idag. Roligt nästa månad sen skrivit upp mig om jobb imorgon men känns som det kanske är liten chans till jobb då? Är ändå skärtorsdagen.

MEN fan kan dom svara nu, har setat och väntat i 20 min. Lär väl kanske damma medans jag väntar känns som det här kommer att ta tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa