Dark Mode Off / On
Sjukdomar

Väntar och väntar.

Sitter i telefonen och väntar på att komma fram till allergimottagningen. Jag ska höra om mina prover kommit än. Fan om jag kunde få svar, det känns så jobbigt att inte veta. Jag undrar hela tiden vad som är fel. Har en önskan om att få veta, jag är trött på att inte veta varför jag har ont i magen jämt.

Jobbade idag. Roligt nästa månad sen skrivit upp mig om jobb imorgon men känns som det kanske är liten chans till jobb då? Är ändå skärtorsdagen.

MEN fan kan dom svara nu, har setat och väntat i 20 min. Lär väl kanske damma medans jag väntar känns som det här kommer att ta tid.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: