fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

En morgon.

Gick upp vid halv sju, klockan ringde på HELT fel tid. Men det var lugnt. Gick upp och tog bort plasten, sovit dumt i natt fick byta sida flera gånger för ville inte hamna på ryggen så vaknar jag till och SOVER på ryggen. Gissa vem som flög och fick byta sida. Tror inte det gör något direkt men va fan jag vill inte ha för mycket saker i mot. Känns dock inget speciellt idag. Tog bort plasten och sen duschade jag shampot råkade komma vid tatueringen så sved till lite men inget mer än så försökte att inte få schampot där men så är det ju. I alla fall hade jag på mild tvål och sen salvan. Var svårt att smörja fick ju tänka bakvänt i och med att jag kollade i spegel haha, kändes som spagetti armar typ som var ÖVER allt och ingenstans.

Lämnade William på förskolan och han sprang till sin “fröken” Jesper och sa “MAMMA har tatuerat sig vill du se” och försökte dra upp min tröja. Jag sa NEJ William. Fan vill inte springa runt och visa folk min tatuering så där haha. Barn är goá, alltid massor med tankar på gång.

Idag MÅSTE jag hämta ett paket, fått en bok. Hoppas på att Wild mango paketet kommer också. Vill se plaggen, så himla mycket coolt och snyggt. Älskar wild mango.

Vad ska ni pyssla med idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: