Haft rejäl huvudvärk idag. Jag låg på soffan och sov efter jag hämtat William, blev ingen middag för mig. Vågade verkligen inte äta något av rädlsa att besöka fru mugg. Inte så jävla trevligt med kräkor så jag åt inget. Verkligen sån där huvudvärk jag brukar få när det är åska i luften, tror dock åska borde ligga ganska långt bort. Det är ju liksom inte så varmt.

I alla fall var det William sista utvecklingssamtal på förskolan idag. Kändes sorgligt, jag tycker så himla mycket om Williams fröknar. Dom bästa helt enkelt, glada och positiva alltid med tankar om att förnya och inte stå kvar på samma plats och stampa. Sånt tycker jag är bland det viktigaste som finns när man jobbar med barn. Fick se Williams portfoliopärm samt att dom kikat på bilder från förskolans invigning där William klippte banden till förskolan. Minns den dagen, han hjälpte till att plantera trädet som står på deras stora bakgård. Så här efteråt inser man hur mycket han vuxit under tiden han varit där. Min älskade lilla pojke.

Fick höra att han är så duktig, leker med så gott som alla barn och och att det blivit mer brottningslekar och lite krigslekar. Förut gillade inte William sånt, han lekte mer annat och drog sig undan nu är det hans grej att göra det. Så är ju stora idolen Indiana Jones, vilket inte är en direkt förvåning. William ser indiana jones som den bästa och största hjälten i världen. Transformers var också väldigt populärt, vilket förklara Williams plötsliga intresse och tjat efter en sån. Sen så berättade dom att idag hade William gjort ett eget sångkort. Förmodligen hade han inte räknat med att få sjunga det påhittade sångkortet men eftersom William är sån som älskar att stå i centrum så gör han såna saker, i alla fall när han sen fick använda sitt egna sångkort kunde han inte komma på vad man skulle sjunga på det så till sist slutade det med att det var en kör, en kör som sjöng bä bä vita lamm. Hehe.

William älskar körslaget som ni säkert förstår, han är helt fast. Vi kikar på det och William har en liten crush i Piccaso så han hoppas hennes lag ska vinna, medans jag hoppas patriotisk på moraeus. William är en riktig tjejtjusare och mycket kär i en tjej på förskolan. Han planerar mer eller mindre sin framtid med henne, även om han talat om för henne att han även är kär i 8 tjejer till så hon vet liksom. HAHA. Sötnöten.

2 kommentarer

  1. 2010-04-21 @ 07:08:32

    D e så roligt & läsa om saker som handlar om dig & William. Spec när d handlar mkt om moderskänslor. Man får nästan såna själv & börjar förstå lite hur d måste kännas att ha barn. D börjar mer & mer kännas som en saknad..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: