fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Skolan för min lilla bäbis.

Var på mitt första föräldramöte idag, var trevligt. Skolan verkar så himla mysig, lärarna arbetade jätte bra utefter läroplanen, och dom anser att alla barnen VILL och KAN lära sig, en av dom viktigaste målen är att ge barn självkänsla och självförtroende. Det känns så himla bra, och musik. DOM arbetar jätte mycket med musik. Det känns så himla roligt. Men visst känns det konstigt också, min bebis som nyss låg där kladdig utanför min mage är nu en stor kille SNART ett SKOLBARN, det är en speciell känsla, en känsla man nog bara förstår den dagen man själv låter sitt barn trippa över till skolans värd. Det kommer bli riktigt bra, dom har max gräns med 20 elever per klass och då har dom 4 klass lärare, varav alla jobbar på fritids också. Dom kör alltid med att barnen ska visa tummen över hur det varit ute, den som gör halvtumme eller tummen ner får berätta vad som hänt och om det känns bättre, sen får dom ALDRIG välja vem dom ska sitta eller jobba med, det börjar dom med från dag 1, lika ska alla barn alltid hålla ögonen öppna hela rasten så att ett barn ALDRIG går ensam. Alla barn ska leka med någon. DET känns toppen, det här kommer bli så himla bra!

1 Comment

  1. 2010-04-28 @ 10:06:03

    Låter som en kanonskola! Sådana saker som jag saknar med en vanlig kommunal skola. Men här finns inte ens en friskola i närheten så det var inte mycket att välja på. Men det är engagerade lärare och allt sånt här också, men det är dom små detaljerna som är viktiga!
    Och fredagar ledigt låter underbart, vet hur trött min 6-åring är i slutet av veckan, går knappt att säga Hej till henne utan att hon börjar grina av trötthet liksom…pluttan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: