Blev så sjukt glad. Trots mitt lite stressande och hetsande samt att jag trodde att det skulle skita sig fick jag GODKÄNT. Jag pratade om olika perspektiv samt analyserade och pekade på bilderna i bilderboken (Lill-Zlatan och morbror Raringen) . Nu är det bara att pusta ut tills morgon när den skriftliga tentamen ska börja skrivas. Där ska jag alltså skriva 3 sidor och jag är nervös som bara den. Det är jag alltid inför tentor. Nu gormar sonens pappa att maten är klar.

LÄR hets äta. Jag ska vidare på föräldramöte på sonens blivande skola spännande men också jobbigt. JAG är jämt nervös inför att träffa nya människor. Nästa vecka är det för barn och föräldrar.

CHIO!


3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: