Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Vattna pensionärer och kasta blomkrukebehållare på snobbar, och sparkcyklar med sidovagn.

Måste börja med och berätta om min helt bisarra dröm jag hade i natt. Jag drömde att jag flyttat och bodde högst upp och stod på min balkong. Jag hade planterat blommor och insåg att jag hade blomkrukan på ytterkanten av balkongen, fick panik för tänkte att TÄNK om den rasar skulle plocka bort den varpå själva grejen som höll fast blomkrukan ramlade av så den for ner och jag hörde hur någon där nere skrek AJ, kikade ner snabbt och såg några stå vid en ny sportbil och kolla upp varpå jag gömde mig. Hehe. i alla fall som inte den bisarra drömmen skulle sluta där så råkade jag också få för mig att vattna dom där jävla blommorna MED en hink som självklart även den i min klumpiga dröm slant och vatten forsade ner för balkongen och träffade i detta skede några stackars pensionärer som gick där nere och SKREK varpå jag försökte gömma min skyldighet till grannarna på balkongen bredvid och sa att DET var inte meningen… VAD kan en sån bisarr dröm betyda? Att jag har ett hemligt begär att slå blomkruksbehållare i huvudet på snobbiga människor med sportbilar och hälla vatten på pensionärer?

Drömmen tog dock inte slut där, jag var senare i drömmen ute och gick med en hund, William och en hel patrull med folk, vi var säkert 50 pers. I alla fall så var det nån djävulsk lång backe och jag bar William ett tag, snart stod jag sen på sån sparkcykel och hade sonens faster med mig på den. HUR i helvete man nu skulle få plats två stycken vuxna människor på den där sparkcykeln (som hade sidovagn) är en fråga för sig. I alla fall jag sa att vi skulle upp för en backe och vi kom hem fortare då, dom andra trodde inte på mig utan påstod att om vi gick upp där skulle vi hamna i Filipstad? JAG vet fan inte ens vart stället ligger! I alla fall så jag tog mig upp på den där backen och var helt plötsligt vid något hyreshus och gick upp till sonens pappa. Där bestämde vi oss att gå hem till sonens pappa, jag var så sjukt stolt för dom andra dom var inte framme ännu, jag åkte på min jävla sparkcykel med sidovagn hela vägen hem och var sjukt mallig… Vaknade sen och undrade va fan de var för fel på mig? HUR många vuxna drömmer om att hälla vatten över pensionärer  och slänga blomkrukebehållare i huvudet på folk och åker sparkcykel size barnmodell med sidovagn?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d