Drog ner på stan och träffade Lisa, vi satte oss i solen på stora torget och sen drog vi vidare till maestro och åt deras sjukt goda kycklingsallader. Sen en promenad i solen och så kom vi på att vi kunde gå till bryggcafét och ta oss en varsin läsk så det gjorde vi. Satt där i solen och snackade så himla härligt. Efter de gick jag hemåt, hämtade William och sen gick vi till maxi och handlade fick 2 filmer för 29:- styck så jag passade på att ta det + en cd-skiva glömde helt bort att man fick glassbåtar för 10 spänn på samma check också så dom gick vi miste om men strunt samma. Gick hem och lagade baconröra och sen kom sonens pappa hit. Vi drog på crusing i Bjurs, William hittade en kompis från förskolan som han pratade med och sen åkte vi hemåt. Är sjukt trött nu lite solbränd över bröstet också känner jag NAJS.

Slänger in lite bilder.

Nunnor på vägen!

Nunnor!

Fanta på bryggcafét

För er som aldrig varit i Falun. Det är alltså ett café som ligger på en brygga.

TÄNK om man skulle tappa mobilen här va arg man skulle bli

INTE RIKTIGT OKEJ!

En liten fågel

Två filmer från maxi.

Spotify i mobilen och kopplat till bilsterion

En raggarbil på insidan.

Bilar i Bjurs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.