Flerbarnsmamma har just nu en tävling i sin blogg som jag tyckte var rätt rolig då nästan alla jag känner är gravida. Tänkte därför tipsa dom (vet att i alla fall några läser) och även er att vara med. Det går att vinna en Doppler (sådan man kan lyssna på bebisen hjärtljud med redan inne i magen) . Jag tyckte vinsten var lite kul och därför vill jag uppmärksamma er som är vänner eller bara gravida att vara med och tävla. KUL va! Klicka på bilden kommer ni till flerbarnsmammas tävling automatiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: