Sonen är tillbaka, nu är klockan snart 2 tänkte att vi skulle befinna oss vid bion runt 15.oo känns som de kanske är smartast? Då slipper man den där hetsen som uppstår när alla ska in samtidigt och sånt. Ska bli riktigt mysigt, är så kul med bio. Sen barn tycker väl bio är ännu roligare en vuxna oftast också *S* . Minns när man var barn, bio var så spännande men satt och kikar och tyckte att det var så sjukt mysigt. Pratade med William om vi ska köpa american take away pizza efteråt. Tar nog med den hem dock, har lite fobi för att sitta med folk så där. Går bra när kompisar är med men ensam med William eller helt ensam jag kan inte de jag blir stressad. Så då kan vi säkert ta bussen hemåt sen. Kommer bli så mysigt. Är så kul att göra saker så här med William.


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: