Idag när jag kom till skolan hörde jag röster från sjuksyster, antar att det var min mamma känsla för direkt när jag kom innanför dörren utan att höra Williams namn kände jag NU är William där, hade hade rätt. Han hade blivit getingstucken i lillfingret under en lek i gungan, helt uppsvällt blev lillfingret på hjärtat. Så han fick bandage av skolsköterskan med lite smärtstillande på. Hon sa sen att han var en tapper kille, för det hade inte kommit många tårar och han var bara lugn. Mitt fina lilla barn, det gör så JÄVLA ont att bli getingstucken och på handen sen?! GAH den man använder hela tiden.

William fick gå till frissan direkt efter också. Anledningen var att jag bokat tid där. Hans första frissa besök. Fick rosa (WILLIAM hade velat haft rött, men eftersom William är blond antar jag att det blir mer rosa en rött från dom där flaskorna) i håret. Han var nöjd med frisyren han fick. Drog sen till donken som plåster för getingsticket och hem. Satt ute en stund och räknade reggnummer från bilarna. Om vi säger att det stod ABC 1+2+3 så fick William lägga ihop alla siffror och fick ut siffran. Han tyckte det var kul. Nu var ju dom jag tog upp jävligt enkla men vi gjorde lite svåra, William gillar matte. Något han inte fått ifrån mig som HATAR matte.

Nej nu blir det nog en tidig kväll!

3 kommentarer

  1. Aww, aldrig blivit stucken själv men kan tänka mig att det känns rätt ordentligt! 🙁
    Men om du vill se det lite positivt så har ni iaf Sommar än. Här är det höst sen en vecka ungefär, getingar och dylikt har jag nog inte sett på 2-3 veckor, om inte mer.
    malle recently posted..Del 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: