Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Sjuka drömmar.

Drömde att jag befann mig på rockkonsert i natt. I alla fall kom det en fet snubbe och kom in i bilen och typ skulle hålla armen om mig. Han var sånt där snusk slusk raggare med rövskåran framme och ölmage URK och en flaska med hembränt i handen och typ var allmänt dryg så jag bara, KAN du vänligen gå härifrån och han typ skulle hålla om mig och luktade urk, så jag bara GÅ för fan så började han ta mig på tuttarna och bara ”LITE får man tåla typ”, så jag fick världens kraft och sopade på honom och knuffade honom med benen ur bilen och skrek till folk ”LÅS för fan”, så stod han där utanför och skrek och gapade och jag bara ÄCKEL osv!

Sen typ i nästa stund gick jag och pratade om super strykan hos kvinnor och att vi är förbannat mycket starkare en folk tror typ.

Sen befann jag mig bredvid ett tält och typ låg i en soffa någon lagt där och pratade om  att tatuera mig, så kom en karl vill du ha en tatuering så jag bara JA visst (haha bara så där) så tog han och tatuerade båda min ben med fjärilar och blommor och fåglar. HAHA, jag kom på HUR mycket kostar det och han 1500 men du kan få det på avbetalning *haha*.

5 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.