Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Godkänt!

Yes fick godkänt! Såg nu att betyget registrerats men har inte fått feedback men det är okej. SKÖNT med godkänt i alla fall, sånt för mig glad!

Strax träffa Lisa för att gå och handla lite att äta nu, vi har ju sex och samlevnadskursen idag. Verkligen en kurs jag gillar, jag går alltid därifrån med ett litet leende på läpparna *hehe*. Den är så intressant känner verkligen hur mycket jag lär mig något jag vill göra när jag pluggar. Jag hatar att plugga och sedan inte alls lära mig saker, sånt kan göra mig så omotiverade att läsa. Jag måste ha lite att kämpa för att jag ska njuta liksom.

Annars är det snöoväder i Falustad. Inte direkt som jag trivs med det men man får bita i och tycka att det är aningen trist ändå *hehe*.

4 Comments

  1. Skönt att du blev godkänd!

    Svar: Frågade min BM om avnavlingen & jag blev knappast nå klokare av hennes ord riktigt. Frågade även om morfin. Enligt henne oxå ska det inte ha ngn påverkan på barnet, då det är så liten dos. Det som istället kan vara är att det inte hjälper spec mkt mot smärtan, då som sagt dosen är liten. Jag berättade om dig och då sa hon att du måste ha fått för stor dos.
    Ja nej det är klart man inte vill ha ngt som kan påverka barnet. Men vill gärna ha ngn form av smärtlindring & då jag inte vill ha epidural så vet jag inte vad jag ska välja riktigt om morfin inte är ngt bra.

    1. Malle – Hehe jo, fast jag hatar vintern i största allmänhet :-p och vinter får man ”tyvärr” när man bor i Dalarna. Lite surt när man ligger där man ligger för vi ligger så pass norr ut att det alltid är massa snö här och kyla. Sen är Falun i en grop så det är antingen SKIT kallt på vintern eller KOKHETT på sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.