Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Julen 2010.

Julen var jätte bra, vi började morgonen med en god julfrukost hemma hos Björn. Sen begav vi oss ut i kylan -26,5 var det och svinkallt bokstavligt talat. Vi åkte till Kniva och åt lite fika och sedan var det julklappar där. William var så glad och ögonen lyste. Han och tremänningen Lucas fick nästan exakt samma saker så dom var jätte nöjda båda två.

Efter vi varit där begav vi oss hem till Björns mamma och där fick jag en tidning i present blev jätte glad, satt och läste en stund sen begav vi oss mot Skevi där Björns farmor och farfar bor. Där blev det julmat och allt var jätte mysigt. Men klockan tjugo över fyra skriker William i panik från toaletten DET kommer blod när jag kissar, han hade sagt hela morgonen att han hade ont när han kissade men jag tänkte att han kanske var förstoppad och bad honom bajsa, i alla fall så var det alltså UVI han fått, fick ringa till sjukvårdsrådgivningen som sa att vi fick åka till Borlänge sjukhus i och med att vi var i skevi, annars hade vi fått åka till Faluns akut och då kunde vi ha fått sitta HELA kvällen, hade verkligen inte känts kul för William som jag ser det att få fira julen på sjukhus liksom. I alla fall sagt som gjort vi gjorde en hets julklappsutdelning William tog ett paket (de jag visade förut från Tomten, kan nu skriva att det var Sophie som skickat det. TACK i massor vännen <3)  och sen i väg i kylan mot Borlänge. Resan gick bra. Dom var så bra där på sjukhuset i Borlänge, jätte gullig personal och William var den enda patienten, han var så duktig berättade vart det gjorde ont och dom tog stick i fingret och urinprov. Han hade bra sänka men UVI, eftersom han är pojke med UVI och det tydligen är farligt för pojkar att få UVI så fick William en remiss till urulogen, dessutom ska han på återbesök hos våran vårdcentral så fort han ätit upp sin pencilin och kolla så allt är bra. William fick en mjukistomte och ett bamse klistermärke för han var så duktig.
Sen åkte vi tillbaka till Skevi igen, William öppnade sina paket (lägger in alla bilder med innehåll i inlägget över detta) och han blev så glad för allt. TACK! Jag och William fick Donkey Kong av Björn tillsammans, tack i massor för de. BLEV så glad. Jag fick jätte fina paket av Björns familj också. Så himla gulligt tack igen.

Sen åkte vi hemåt, eller jag till Björn. Vi kollade på the walking dead som jag bett Björn börja kolla på och sen så somnade William, jag har sovit på Björns soffa i tre nätter men idag blir jag hemma.

Igår var vi till Skevi igen och åt lite julmat igen, sen fikade vi och begav oss sen till Kniva. Åkte hem till Björn som gjorde varma mackor.

Ja det var väl våran jul. KÄNNS toppen!

Björn är trevlig 😉

*S*

William och Lucas öppnar paket

Harry som börjar bli könsmogen håller ställningarna.

William blev tomte innan läkarbesöket

Williams julklappar

Spänning

Vad kan det vara?

Öppnar

ÅH

Aha 😀

På borlänge sjukhus

Vänta

Tillbaka (paketet jag och William fick av Björn)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: