Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Kikar in för en uppdate

Tänkte att jag kunde skriva något. Vi är hos Björn och har julfirande och jag har därför helt enkelt känt för att hålla på med det. Ska ge er bilder samt uppdate över allt imorgon. Idag har vi i alla fall varit i skevi hos Björns farmor och farfar och sen blev  det en sväng till Kniva.

William blev sjuk igår på självaste julafton så blev en akuttid till Borlänge sjukhus då William har UVI, jag berättar mer om de imorgon också, Men William går på antibiotika och och har fått en remiss till barnurulogen och det är allvarligt i och med att han är pojke, jag är dock förvånansvärt lugnt, tänker att det nog inte är någon fara, för han har liksom bara uvi oc var bra sänka så. Men vi ska som sagt till barn urulogen och sedan ett besök på våran vårdcentral också när pencilinkuren är uppäten.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.