Tweenieåldern

Slänga in en uppdate.

Såna här tider på året så är jag inte alls lika aktiv på nätet, jag har helt enkelt inte tid eller lust att sitta här när jag kan mysa med familjen. Det är ändå viktigaste prion för mig.

Idag var vi till VCT med William igen då han fortfarande säger att det gör ont att kissa, var dock inget blod nu. Får se vad UL dom ska göra på honom sen via urologen säger. Drog till onoff och willys på britsarvet och handlade lite och hamnade hos Björn sen, här är vi nu och stannar över natten, imorgon bitti ska vi hem igen då Björn ska jobba så får skjuts imorgon bitti, ska  börja skriva på uppsatsen då också tänkte jag, skönt att ha skiten gjord sen.
Ska träffa Lisa imorgon också tror jag.

Varit på lung och allergi idag, näst sista gången jag tog sprutorna var tydligen en gång kvar i januari också sen slutar min 3 år långa behandling. Är väl lite vad som händer. På onsdag kanske Björn drar ner till Småland och glor på bil, sen kommer han hem på kvällen samma dag och jobbar på torsdagen och är ledig fredagen. Får se hur vi ska göra med nyår om vi ska fira ihop eller om han kommer fira på eget håll de visar väl sig.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: