William började skolan igen, jag satt hemma och pluggade. Min läkare ringde för utskrivningssamtal. Hjälpt en kompis med hennes blogg och ja det är väl vad jag gjorde medans William var i skolan.

Efteråt så gick vi till maxi och plantagen och träffade Björn, köpte en blomma till Björns moster som fyllde år idag och åkte dit på kalas. Känns som jag åt alldeles för mycket och NU måste jag verkligen börja hålla igen / banta om jag ska få min sommarmidja. Så det är vad som gäller från och med imorgon. Nu ska jag äta VÄLDIGT lite och äta ägg när Björn inte är här. Då brukar kilona försvinna rätt fort. Ska också köpa fil så jag kan äta linfrön till frukost, sånt brukar också rensa magen åt mig.

Ska snart gå och lägga mig!

1 kommentar

  1. Ja det var en fin promenad trots allt ! 🙂 Hoppas det kan bli en sväng idag också 🙂

    Ja sommarmidjan vill man ju ha . Jag har faktiskt slutat äta socker nu i veckorna , har ju haft ett sockerberoende utan dess like sen graviditeten & amningen . Jag tänkte jag skulle vänja mig av vid det & rensa ur kroppen från dessa hemskheter , haha . Jag är på god väg iaf , inte en endaste bit i veckorna & det är bra för att vara mig 🙂 Jag har ju det där sennateet också som rensar ur det mesta man i sig 😉 Det är ganska bra & dricka typ efter helgen om man ätit nått sött och så , iaf en gång i veckan ska jag försöka ta det där teet ..

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: