Lärarprogrammet

En studerande dag.

Herre min yesus. Jag har pluggat mig helt stel i fingrarna idag men ÄNTLIGEN börjar B-uppsatsen ändå bli okej, har visserligen MASSOR kvar att skriva men är ändå på gång. Imorgon ska jag ha lite samtal med min seminarieledare och på så vis kanske får någon form av hjälp, eller så är jag för hoppfull. Känns dock som att jag har ett hum om vad jag ska skriva nu, vilken litteratur som är relevant och vart jag vill komma.

Annars har jag varit grinig, vilket hänger ihop med studierna. Är man stressad så blir man de. Har en komplettering på en 7,5 poängskurs jag läst som jag skrev och frågade om jag kunde få reda på vad som behövdes kompletteras så nu fick jag hjälp med det, ska fixa det där till helgen tänkte jag så kanske jag får den där kursen klar och kan på så vis gå vidare i livet *S*,

Nä annars har jag inte så mycket mer att förtälja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: