Lärarprogrammet

Känner mig uberkass.

Just nu känner jag min bokstavligt talat SÄMST på att skriva *s*. Alltså jag har inte haft tid eller motivation. Varit så jävla frustrerat arg på högskolan att jag inte orkar skriva något, MEN går åt rätt håll nu. Just nu är det nämligen så att jag sökt två stycken 7,5:or matematik i Gävle. Det betyder lite pendling fram och tillbaka men KAN nog bli riktigt roligt och intressant och blev JÄTTE glad när jag insåg att min gamla studiekamrat Sandra också ska läsa ena av dessa kurserna så vi bli KURS:ARE igen så himla roligt. Kommer ju tiden gå mycket snabbare i Gävle. Hehe, eftersom jag typ är helt lost i den staden så blir det bra med en privat Guide *S*.

Ska dra med William och handla nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: