fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Min dag.

Har lite flera dagar nu bestått av studier. Det känns som att jag verkligen inte har tid att göra annat en plugga och åter plugga. Men med målet jag har att läsa massa kurser nu i vår blir det nog lätt så *hehe*. Kommer bli bra tror jag, att få läsa massor alltså. Kunskap är makt och det är viktigt tror jag att ta vara på alla kurser man kan för att få betyg i ämnen.

Har nyss läst lite saga för William, nu ska jag ta och skriva lite uppsats i en kurs. Sen blir det nog lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: