Dag för att uppdatera min dag kanske?
Har hunnit med att plugga lite, gick till högskolan och lånade sex stycken böcker. Träffade Ayse så vi gick till mc donalds och lunchade. Var ett tag sen vi sågs. Gick och hämtade William, städade lite här hemma. Björn kom och vi åka runt en sväng. William ville äta på max som öppnade i Falun idag, men Björn tyckte det var för lång kö.
William hade knatteskutt idag och där spelade dom fotboll.
Björn var och kollade innebandy på Lugnet så jag och William gick från västra skolan och hem. Var helt okej, blåser ju men skönt att röra på sig för både mig och William.

Han fick en dusch och nu är han nattad. Imorgon ska jag klippa mig funderar på att lägga in en bild på hur jag vill ha håret i mobilen så kan jag visa frisören därifrån. Då slipper jag skriva ut något.

Just ja, Williams snoppar och snippor bok kom idag. HAN var riktigt imponerad, rekommenderar den till alla som har barn som är nyfikna. Stod lite om varför man blir flicka och pojke, var bilder på olika snippor och snoppar (ritade) beskrivande att allt är lika bra och sånt. Stod även om mens. William bara, VA blöder du varje månad? Fick förklara att ja det gör jag, men det är inte speciellt mycket och inte farligt. Det beror på att ägget i min mage inte fått någon bebis. Han godtog de och verkade faktiskt ganska tillfreds med svaret. Jag tänkte lite så här, VARFÖR ska man inte tala om sånt? De är ju bättre att höra från sina föräldrar en från någon annan egentligen.
Annars börjar William knäcka läs och skrivkoden, han är jätte intresserad av bokstäver. Siffror har varit hans grej nu i två år ungefär men nu börjar bokstäverna också falla på plats vi lyssnar på ordramsor och idag i skolan sa hans fröknar “det är tur William att du har en mamma som ska bli fröken, som lär dig en massa saker”. Det tog jag som en komplimang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: