Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Min dag.

Drog till min VFU i morse, lämnade William vid skolan och han knatade upp för att gå ut på gården och leka. Kändes lite fel på något vis att lämna honom för att gå till VFUN hade hellre varit hemma med William och myst men nu är det ju så att han är ett skolbarn och därmed så har han ju skolplikt och får endast vara hemma vid giltig frånvaro som sjukdom eller ansökt semester. Dagen har gått fort och när jag hämtade William idag hade han bråttom hem, VFUn är lika underbar nu som innan, känns helt enkelt perfekt. Jag har verkligen valt världens mest underbara jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.