Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Trötthet.

Fy sjutton jag är så trött idag att ögonen går i kors typ. Tur att man snart får bege sig tillbaka till sängen. Idag hade jag VFU, nu kan jag räkna det som jag har lov nästan! Min första ledighet på över 6 år! Tro mig det känns verkligen som jag förtjänar saken, skickat in lite papper till skolan nu så jag kan ta det lugnt en stund.

Imorgon tänkte jag springa iväg och ge blod på förmiddagen, lika bra det. Lämna William och gå och lämna blod, sedan vid tio ska jag träffa Lisa och efter det så ska vi gå till biblioteket och sen vid tolv så ska vi till kopparstaden för att lyssna om tv via bredbandsuttaget. Intresseklubben antecknar va? HAHA, sen på kvällen ska jag på vänföreningsmöte på Williams skola, blir alltså en intensiv torsdag men det är det helt klart värt. Nu får jag tid över att blogga på också, känns som jag har haft alldeles för lite tid för de på sista tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.