Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Snabb uppdatering.

Ska ju ha tjejkväll ikväll, blir först en middag på Hammars-restaurang här i stan och sedan ska vi tillbaka hit efteråt.

Nu ska jag passa på att duscha och fixa mig, mitt seminarium eller handledarträff är väl mer rätt ord, börjar 15.15 och jag tänkte vara klar med duschen då + ha fixar sminket och blåst håret får väl försöka göra resten under seminariet. Bra tajming där högskolan Dalarna att fräckt boka in en handledarträff samtidigt som jag ska UT!

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: