Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Off and away.

William har ju som jag skrev tidigare studiedag idag. Tänkte dra med honom ut, han blev dock alldeles till sig när han insåg att vi fått boomerang. Här har vi gått i en vecka med den kanalen utan att jag haft någon koll, lär nästan börja läsa comhembloggen för det var där jag såg att den kommit…

Hur som haver, William och jag ska bege oss ut. Har funderingar kring om jag fått allergi emot våra kära sängkamrater (kvalster). Jag hoppas verkligen inte för det känns ju inte direkt som en allergi som är kul att leva med. Ska till VCT imorgon och kolla upp saken.

Nä nu drar jag ut med sonen!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: