Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Tweenieåldern

Lite av dagen.

Björn kom hit så jag drog i väg på VFUN. Stressigt när William är sjuk känner jag, det här med försöken att dela sig på mitten är verkligen inget jag gillar. Problemet med att vara student och förälder är att skolan är anpassas för studenter som bor i korridor och inte har barn och familj. Det blir så stressigt när man är student och förälder på de viset, tack och lov har jag en förstående och bra handledare annars hade det varit kaos.

Hur som helst gick jag hem och gjorde mitt efteråt. Imorgon ska jag storstäda här hemma, William har fortfarande feber så blir att låta honom vara hemma en dag till.

Bokrean startade idag och jag är avundsjuk på alla er som varit dit, blir en tur på boktitt för mig på fredag. Jag är en sucker för bokrean och det är något jag längtar efter varje år, jag älskar böcker! Längtar tills i sommar när man äntligen kan börja läsa böcker igen för nöjes skull utan teoriinverkan.
Snart ska jag se Switched at birt och Jane by design.

Mamman innan VFUN

Mama

 

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.