Har pluggat lite och känner mig rejält duktig, William ser på CARS I på engelska han skulle absolut se den på engelska så visst, vill han se den på engelska får han göra det. Märklig generation det där, en själv hatade ju engelska filmer när man var i hans ålder för man inte fattade vad dom sa men den här generationen lär sig engelska tidigt så det är väl bara att inse DOM är smartare än man själv var i den åldern.

Ska dra med William ut i solen, funderar på att gå en sväng runt lugnet och bara kika lite. Vi ska till lager 157 i Sågmyra när Björn slutar jobbet, ska försöka springa in på Calmero och kika, samt Bubbleroom outlet.

Vad ska ni hitta på idag?

 

8 kommentarer

    1. Saga – mamma till Emilia – Dom har massa fint där 😀 . Är bra att de finns Webbshop så folk kan beställa även om de inte har butik i närheten 😀 .

  1. L brukar också se sina Cars filmer på engelska. Ibland även på finska. Hon är knäpp. Men jag tror att hon på nåt sätt vill förnya filmen, eftersom hon kan alla repliker utantill, så kanske det blir lite roligare med ett annat språk? Äsch, jag vet inte. Jag har nog fel! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: