Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En lördag.

Vaknade tidigare än jag hade planerat idag, spelar roll egentligen antar att man får sova när man förtjänar det eller något *S*.
Hade Björns bil här så åkte och hämtade honom och hans kompis vid ett tiden och körde dem till piccolo där jag tog en jättegod räksallad. Efteråt åkte jag till min bror medan Björn och hans kompis samt William drog till Kniva.
Jag och brorsan glodde på lite ”its me or the dog” och sedan så åkte jag hem. Fick låna the walking dead boken första säsongen så den har jag nu läst ut.
Jag och William åt lite godis och kikade på 3 avsnitt av lilla huset på prärien.

Var väl min dag enkelt summerad.

4 Comments

    1. Beatrice, mamma till skrutten Robin – Det är jättemysigt har köpt några av boxarna och tanken är att ha allihopa så William och jag ska se. Älskar den mysserien 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa