En lördag.

Vaknade tidigare än jag hade planerat idag, spelar roll egentligen antar att man får sova när man förtjänar det eller något *S*.
Hade Björns bil här så åkte och hämtade honom och hans kompis vid ett tiden och körde dem till piccolo där jag tog en jättegod räksallad. Efteråt åkte jag till min bror medan Björn och hans kompis samt William drog till Kniva.
Jag och brorsan glodde på lite “its me or the dog” och sedan så åkte jag hem. Fick låna the walking dead boken första säsongen så den har jag nu läst ut.
Jag och William åt lite godis och kikade på 3 avsnitt av lilla huset på prärien.

Var väl min dag enkelt summerad.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: