Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Studier, o du mäktiga studier.

Har skrivit massor idag, är dock inte klar. Men jag ska fixa det i helgen tänkte jag att jag ska se mig själv som ”klar” i alla fall så pass klar man kan bli innan ventilering och opponering.

Jag har förutom att råpluggat sprungit en vända till högskolan (se inlägget nedan). Jag tog även några korta pauser där jag passade på att tvätta mina blommor i badkaret. Dom verkar rejält glada, hade aldrig tänkt på innan att man kan duscha av blommorna. Skönt för min del också för dom har haft skitmycket damm på sig och jag har dammat dom och så har det varit täckta snabbt igen, nu kanske dom håller sig utan damm under några dagar i alla fall. FATTAR inte vart dammet kommer ifrån, jag städar högt och lågt inom något dygn är det damm igen. HATAR damm!

Nä nu ska jag strax hämta William.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.