Studier, o du mäktiga studier.

Har skrivit massor idag, är dock inte klar. Men jag ska fixa det i helgen tänkte jag att jag ska se mig själv som “klar” i alla fall så pass klar man kan bli innan ventilering och opponering.

Jag har förutom att råpluggat sprungit en vända till högskolan (se inlägget nedan). Jag tog även några korta pauser där jag passade på att tvätta mina blommor i badkaret. Dom verkar rejält glada, hade aldrig tänkt på innan att man kan duscha av blommorna. Skönt för min del också för dom har haft skitmycket damm på sig och jag har dammat dom och så har det varit täckta snabbt igen, nu kanske dom håller sig utan damm under några dagar i alla fall. FATTAR inte vart dammet kommer ifrån, jag städar högt och lågt inom något dygn är det damm igen. HATAR damm!

Nä nu ska jag strax hämta William.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: