Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet Tweenieåldern

Skriva något.

Är lugnt här, jag sitter mest och hoppas William inte blir dålig i magen ikväll igen för jag måste plugga på fredag. Om han skulle bli sjuk då med känns det krisigt.

Eller måste låter som jag har massor att göra, är egentligen så att jag behöver läsa igenom examensarbetet en gång till, och se om jag kanske bör lägga till något mer. Längtar tills jag ska träffa min handledare på måndag, jag hoppas mitt arbete blir godkänt att ventileras av henne då. Vill vidare nu, den här uppsatsen är inte alls min grej, jag är mer av en sån där som gillar att ha saker passerade ur mitt liv.

Andra människor verkar som det är nöjda med allt de skriver, jag är missnöjd och känner hela tiden att jag kunde varit bättre.

Imorgon blir det vabb-dag för William, han verkar friskare idag i alla fall men ja helt frisk är man ju inte förens det gått 48 h efter senaste symptomen säger dom som kan sånt där. Detta var en ny erfarenhet här, William har nämligen aldrig varit magsjuk innan, eller han kräktes en gång efter vi varit på max men annars har han aldrig kräkts, varit kass i magen och sånt. Han har ALLTID varit frisk innan.

Nu ska jag ta bort mitt smink.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa