Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Sommarlovsmorgon

20120707-092747.jpg

William och hans farbror är på Sommarlovsmorgon i Malmö. De är alltså i publiken, jag tror jag kan ha sett dem i publiken för en stund sedan men det är en bit bort så man ser skuggigt, men som sagt de kan ha varit dom.

Annars är det bara lugnt här, drömmer mardrömmar och känner mig som jag får nya sjukdomar typ halsont och feber,varvat med magsjuka. Är väl nu all stress släpper efter fler års studier, jag inser fler gånger att jag tänker: åh vad var det jag måste göra? Och så inser jag att det finns inget att göra och då känns det som kroppen håller på att få sig en chock… Jag som stressat runt med tusen moment hela tiden sitter här utan något jag ”måste” göra. En ganska unik och spännande känsla som infinner sig.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.