Åkte till jobbet idag, jag har helt underbara kollegor som är förstående och trevliga. Jag trivs jättebra på skolan och med barnen och personalen. Det är ju så det ska vara när man jobbar, att man åker till jobbet och känner att det är kul och stimulerande.

Onsdagar är planeringsdagar så vi har fixat med lite planering när jag sedan kom ut för att följa våra barn till matsalen ropade dom: HEJ Madeleine! Är du tillbaka nu? Hur mår din pojke? Är han frisk? Så fick jag världens underbaraste kramar. Dom är så underbara allihopa, hela jobbet är liksom perfekt!

Åkte hem och fick sms av Björn som undrade om jag ville komma till honom, så jag gick till apoteket och handlade en sak och åkte sedan till Björn. Där bjöds det på tacos. Samma rätt som det var idag på jobbet, vi äter ju med barnen så det blev dubbelt upp med tacos för mig. Tur att jag gillar tacos liksom *S*.

Efter maten gick vi hemåt, eller ja vi gick från Björn och William och jag gick hem, Björn gick till Siba (vi hakade på in) och sedan drog han hemåt också. Väl hemma ringde Lisa så jag pratade en stund med henne, perfekt när man har vänner inom samma yrke så man kan prata och vrida och vända på saker fundera och reflektera. Det är många reflekteringar vill jag lova, funderingar på om man kan göra något annorlunda och om man gjorde rätt eller fel. Men jag tror att om någon eller några månader kommer ju de värsta att lägga sig. Man är ju så färsk, man tänker på allt hela tiden liksom. Men jag trivs, jag verkligen ÄLSKAR mitt jobb.

William mådde bättre idag så han ska till skolan imorgon, sjukt att det är torsdag då! Veckorna går sjukt fort tycker jag, man hinner inte ha slutat helgen innan det är en ny helg. m 4 veckor fyller William år, hela åtta år!

8 kommentarer

  1. Kul att du har bra kollegor det är viktigt inom läraryrket så man kan utbyta erfarenheter och planering (säger min sambon som snart är färdig lärare). Dock skulle jag inte klaga på tacos två gånger i rad, det är ju hur gott som helst.

  2. Vad kul att du trivs. Det är så där det ska vara på en arbetsplats helt enkelt. 🙂 Önskar jag kunde ha ett sånt bra jobb, på mitt är det mer eller mindre kaos just nu vilket är trist.

    Förstår hur du menar det här med att göra rätt eller fel osv.. Även om jag hållt på med mitt yrke i 12 år så funderar jag så väldigt ofta, speciellt nu när jag ansvarar för personalen osv.. Är rädd att göra fel och göra så att det går ut över nån annan. Men jag tror den rädslan ändå är bra, det betyder att man bryr sig om det man gör. =)

    1. Sarah – Det är jätteskönt att trivas, jag behöver sånt det peppar mig att jobba 😀 . Va jobbigt det låter 🙁 . Inte det minsta kul när det är kaos på arbetsplatsen, sånt är stressande.
      Det är nog så som du säger en bra sida att man verkligen tar saker seriöst :).

  3. En karl ringer o vill att man ska komma hem till honom. Man går till apoteket och köper en ”sak” innan man går dit… Hm hm… bara jag som får funderingar eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa