Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Till jobbet.

Sitter på bussen på väg mot Borlänge och jobb. William sover hos sin Björn (Williams pappa, var någon som undrade förut vem Björn är) så jag kan jobba.

Idag känner jag mig väldigt houseparty:
Blingosjal köpt i våras.
Leggings från me & I köpta i år.
Tunika från House of lola.

Märkt att såna kläder passar bra i jobbet.

20120905-064552.jpg

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa