Då har åter en dag i mitt liv passerat. Jag började dagen med att jobba, åkte hem och såg William efter vägen, han hetsade dock allt han hade för att komma först till ytterdörren. Väl hemma beslutade vi oss att gå till maxi och lägga på ett paket, samt att jag passade på att köpa köttbullar och kakor då jag har fikavecka på jobbet denna vecka. William drog till sin bästis direkt vi kom hem och Lisa och Cubus kom hit på besök. Jag och Lisa satt och snackade och hade det jättetrevligt, är så skönt att bara kunna ses spontant så där och sedan ha någon som förstår ens yrke. Bolla ideér med och inte tråka ut med ens funderingar angående yrket.
Det är liksom bra att ha vänner för olika saker, sedan är jag ingen typisk människa som gillar att snacka om samma sak hela tiden. Jag har till exempel aldrig tillhört kretsen som bara vill snacka barn sådant tråkar ut mig. Barnafödande och blöjor in i det oändliga eller planeringar av syskon gör mig mest uttråkad och även om jag lyssnar och pratar är det sånt som jag inte orkar prata om hela tiden. Därmed så ser jag till att umgås med människor med olika bakgrunder så att man kan prata om ALLT. Lisa är sådan man kan prata med allt om, kläder, puckon och jobbet och det blir ändå inte fokuserat på en sak.

Hur som haver så sover William och jag ska strax göra desamma. Hoppas ni andra haft en fin måndag, här har solen värmt skönt och det har varit som sommar i luften.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: