Då går bussen mot jobbet igen. Tisdag idag vilket betyder att det är min långa arbetsdag, men tisdagarna går fort likt alla andra dagar. Idag är det mulet väder i Falun, igår var det som sommar i luften. Skillnad från dag till dag, men något som är lika varje dag är det mörka som jag ser varje morgon. Nu vet man vad som väntas, det långa vinterhalvåret som alltid fått mig att vilja flytta till varmare länder.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: