Nyss ropade busschauffören ut destinationen till vår resa Borlänge. I mitt fall mot jobbet. Så skönt med lite arbete, jag trivs att ha rutiner och det ska bli spännande att få lön denna månad. Onsdag idag, solen skiner över Borlänge och Falun. Träden börjat färgas av solen, och luften ropar att det är höst.

20120912-070049.jpg

4 kommentarer

  1. rutiner mår alla bra av! 🙂

    Jo det är gott, men jag kommer ju äta mat direkt efter träningen när jag kommit hem, det är sen innan jag lägger mig jag behöver något, och då är jag så trött så det skall inte vara något jag behöver göra! Utan bara stoppa i mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa