Slänger väl in ett kort och ganska ointressant inlägg. Idag har jag jobbat mest hela dagen, trivs på jobbet så timmarna går fort. Imorgon är det onsdag vilket i sin tur betyder planering hela förmiddagen och den enda tiden jag har med barnen är lunchen och lunchrasten. Veckorna går så sjukt fort! Har sett på Switched at birth och sängen lockar som bara den, ögonen håller på att ramla samman här där jag sitter och skriver.

Nä mer intressant en detta blir det nog inte.

En gång i tiden var jag ganska liten.

 

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa