Livet enligt mig själv.

Hade turen att en kollega på jobbet skulle till Falun fram och tillbaka så fick komma hem och ta en paus! Perfekt! Kommer återvända klockan 17.00 och vara på jobbet tills klockan 19.00 och mingla med föräldrarna. Williams farmor kommer hit och hämtar med William och sen kommer William sova hos Björn i natt. De betyder att jag faktiskt kan kliva på här utanför imorgon bitti dagen till ära.

Annars är jag rätt trött, känner i kroppen hur jag lätt skulle kunna sova en stund, men antar att det är så vissa dagar.

Vad hittar ni på idag?

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

10 thoughts on “Livet enligt mig själv.

 • 19 september, 2012 at 15:33
  Permalink

  Hejsan!
  Har precis hittat hit och tänkte att jag skulle lämna ett litet spår 🙂
  Idag tänkte jag bara busa med hundarna (vi har 3 stycken) hela dagen 🙂

  Mvh Eleni

  Reply
  • 23 september, 2012 at 21:18
   Permalink

   Eleni – Kul att du kikar in. Mysigt att busa med hundarna 🙂

   Reply
 • 19 september, 2012 at 18:34
  Permalink

  Jag är också otroligt trött just nu, men kan vara för att det är mycket runt omkring mig som spökar :O

  Reply
 • 19 september, 2012 at 21:12
  Permalink

  Idag har vi köpt och monterat en bokhylla (inte det lättaste) Låter skönt med en tupplur annars 😉

  Reply
  • 23 september, 2012 at 21:18
   Permalink

   Elin en trappa upp – Va kul 😀 . Jag har också köpt en bokhylla jag tänkte försöka fixa ihop fast imorgon 😀

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: