Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Tweenieåldern

Trött.

Planerade mig just i sängen. William sover hos sin pappa och jag jag varit på skolan med mingel. Riktigt mysigt var det, och kul att träffa föräldrarna. Fick skjuts hem av en kollega och träffade Lisa och tog en vända på McDonalds. Var trevligt med sällskap och babbel. Nu har jag lagt mig och ska sova man lär vara något mör imorgon i alla fall. Men slutar inte sent och har inget planerat mer än att springa på systemet inför personalfesten på fredag. Nä nu ska det sovas!

God natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.