Dark Mode Off / On
Läraryrket

Personalfester och Ikearesor.

Har inte haft tid eller lust att blogga i helgen. Men nu kör jag en liten uppdatering i brist på annat!

I fredags var det personalfest och det var SJUKT kul och jag blev lite berusad för ovanlighetens skull, dansade ensam på dansgolvet en stund med en kollega och tänkte efteråt ÅH nej, men har övertygat mig i helgen att jag faktiskt är okej att ha ROLIGT och att jag måste släppa till och bjuda på mig själv. Jag hade nämligen JÄTTEKUL och trevligt. God mat, roliga och trevliga pratstunder och trevliga människor helt perfekt helt enkelt!

Igår var jag trött och hade ont i nacken, men åkte hem till Björn en sväng och sedan hem. Björn hade handlat åt mig på Ikea till min stora förtret hade jag dock råkat kolla fel så fick fel överdel till min nya billy bokhylla. Björn hade också gjort ett felköp trodde han så vi tog en tripp till Ikea idag (igen för Björn, för mig blev det en kul tur), efter att vi gått en tipspromenad  runt Gruvan.
Åkte genom Långshyttan till Skedvi och sedan hem mot Falun. Det blev i alla fall en till Billy bokhylla del (som jag kan ha överhyllan på) och en till överhylla som ska sättas på rätta billyn den andra ska jag dock försöka se om den får plats i köket. Kan den vara där kommer jag att ha lite kökssaker på den, men får se de visar sig imorgon när jag orkat fixa den. Blev även lite förvaring som fick följa med hem.

Nu befinner jag mig alltså här, ska läsa igenom lite bloggar och sedan blir det nog sängen för min del.

Roade mig med att snabbshoppa med hjälp på Ginas personal när jag kom hem från jobbet i fredags.
Blev denna blåa tunika. Jättefin och kul för mig att testa annat en vad jag brukar köpa.

Hallå där!

Lockig!

Lockarna satt hela kvällen.

Festig fredag.

16 Comments

  1. Ja inte kan man ha tid eller ork att blogga jämnt, man måste låta sig ta pauser och ta tag i det verkliga livet med. Hoppas att du får en fin kommande vecka. 🙂

  2. Hehe, personalfester brukar ju vara hur kul som helst.. Jag är typ fortfarande bakfull efter vår förra som var i December. 😉
    Har man bra kollegor så ska det ju gå bra att slappna av och bjuda på sig själv lite. Så länge ingen far illa så är det lugnt.
    Jag har en tendens att alltid bli för full men jag har tur för det har mina kollegor också. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: