Nu har alltså ytterligare en helg passerat. Det känns inte som det hinner vara helg innan den är över igen. Imorgon är det första Oktober, jag kan inte fatta att tiden går så fort! Månaderna, åren, årstiderna. Jag hinner inte med, om 13 dagar har jag jobbat i två hela månader. Det är även över tre månader sen jag blev klar med mitt examensarbete. Hur kan tiden gå så fort? Jag begriper det inte. Är nervös inför imorgon, ska hålla mitt första utvecklingssamtal då och det känns både pirrigt och lite halvt läskigt. Det ska bli kul också, lärorikt man kommer säkert titta tillbaka på detta på fredag och tänka att ”det där var ju inget”. Men så här första gången, klart det är speciellt!

På tal om fort, jag la ut min crosstrainer på blocket idag runt tolvtiden för cirka 40 minuter sen kom några och köpte den. SÅ skönt! Behövde pengarna och dessutom kände jag att den mest stod i vägen när allt kom omkring. Det är lättare att promenera i alla fall tycker jag, och jag gillar att ta promenader. Nu ska bara brorsan köpa min gamla Billy bokhylla och en annan bokhylla jag har av mig så har jag blivit av med lite saker som bara står i vägen. Jag hatar saker som finns i vägen, jag gillar när saker är fint och snyggt!

Nä ska bege mig mot sängen nu, det är trots allt en dag imorgon också!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa