Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Tweenieåldern

Vård av barn.

William visade tendenserna igår kväll på att han inte var riktigt frisk, idag märktes det rejält. Nu kurerar han sig i vardagrummet och jag sitter här, har passat på att städa för att få något gjort när jag ändå är hemma liksom. Jag har svårt att sitta stilla, dessutom kändes det stressigt att han blev sjuk just nu när jag har utvecklingssamtal för barnen på jobbet. Men livet är sådant, vissa saker kan man bara inte styra över även om mitt kontrollbehov är ganska rejält för ofta.

Vad är en bal på slottet säger Askungen? Själv säger jag att jag inte vill gå på bal, men livet får gärna vara sjukfritt!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: