Dark Mode Off / On
Läraryrket

Våran dag.

Igår beslutade vi oss för att sova över hos Björn, sagt som gjort åkte vi dit och sov där. Vi följde med honom och hans pappa till Borlänge i förmiddags och kikade lite i affärer och åt på Burger king och åkte sedan hem. Väl hemma så fortsatte William bygga på sitt Lego han fick igår, jag fotade när han blev klar med bygget. Dagen har gått jättefort och nu är det söndag igen, imorgon är det måndag och ny jobbvecka. Snart har jag jobbat i TVÅ månader helt sjukt! Det ska bli jättekul att komma till jobbet på måndag så jag kan träffa alla barnen och personal igen. Jag gillar rutiner och när William varit sjuk dessa två dagar har jag stressat järnet här hemma, men nu är det snart tillbaka till rutinerna igen. Lite bilder från idag.

Byggaren!

William är riktigt duktig på att bygga. Han började redan som 2-3åring att
följa instruktionerna för Legobyggen.

🙂

Fotar baksidan med.

Oss 2.

Min stora 8-åring.

Köpte en korsordsbok till William.
Han är i den åldern nu, när sådant är roligt.

4 Comments

    1. Sandra – Förstår det 🙂 . Lego är en riktig barnfavorit ^^,. William höll också på med duplo förut sen när det blev ”smålego” så blev han helt fast 😀 . En perfekt leksak tycker jag :).

  1. Tänk att han blivit så stor din pojk. Känns som en lång tid innan Ted är där. Men det går ju så fort. Kul med lego. Hoppas Ted kommer gilla sånt sen. Jag lär bli som barn på nytt. 🙂

    1. KackMarie – Det är helt sjukt hur fort tiden går! Minns när William var i Teds ålder man trodde aldrig han skulle bli stor och nu börjar man inse hur nära det är till 18 års åldern osv. Lego är en perfekt leksak 😀 .

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: