Dark Mode Off / On
Läraryrket

Mot jobb.

Sitter på en halvtom buss. Burkar vara betydligt fler på denna men just nu är det knappt någon. Är det nu man ska oroa sig och tro man klivit på en spökbuss? Hehe!

William är lämnad i skolan, bussen på väg mot jobb och det verkar bli en jättefin dag. Det är höst och livet glimmar på. Jag klippte luggen själv igår, höll på att bli galen då den toppade ögonen hela tiden.
På tal om hår så tänkte jag boka frisörtid denna månad, färga håret svart igen och slänga i nya rosa slingor igen. De håller kanske lite bättre nu när det är höst/vinter och solen inte kan bleka lika mycket.

20121008-070119.jpg

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: