Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Blir tokig!

Falun måste vara Sveriges sämsta stad/ort på att sanda. Glansis hela vägen ner för svärdsjögatan trodde fan jag skulle slå ihjäl mig vid varje steg. Men sen så klart så fixar man bort all snö och is där cyklisterna ska åka, så i ren protest gick jag på cykelbanan. Jag vägrar ramla bara för att pundhuvudena inte gynnar gångtrafikanter någon jävla gång. Är lika året runt cyklisterna uppmuntrans osv, men vi som går är osynliga uppenbarligen. Jag är less och sur. Så här hatar jag att börja min morgon, men snart kommer jag sitta på bussen mot jobbet och då brukar humöret bli bättre.

20121030-065457.jpg

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa