20121101-070327.jpg

Tog tempen på William och han hade ingen feber idag, och då han verkligen ville till fritids känner jag inte för att ha honom hemma idag när han är feberfri. Någonstans tycker jag att man ska utgå ifrån sitt barns önskemål och hur själva mår. Allmäntillståndet är viktigt det med.
Jag vaknade inatt med jordens örvärk, de riktigt pulserade i örat trodde nästan jag fått öroninflammation men det gick över men idag har jag ont i halsen. Men imorgon är det lyckligtvis fredag och sedan är det helg. Det ser jag verkligen fram emot.
Fick blomstercheckar igår, eller de stod presentkort så jag skrev det på bilden.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: