20121105-070509.jpg

Sitter vid busshållplatsen och väntar på bussen. Hann inte med den “bättre” bussen av de två. Utan lär åka den som nästan alltid är full, är inte direkt ett fan av att åka trångt. Såg en intresserat bil på Mats bilar i Falun. En jättefin Volvo men kostade 33,000. Jag tänker väl att en bil som kostar lite mer kanske är bättre än en bil för 5000 eller så. Jag undrar, jag är inte intresserad av att hålla på och meka liksom, bilen ska bara ta mig från punkt A till punkt B liksom. Så ja den har jag tänkt på sedan i lördags. Skulle ju vara praktiskt med bil liksom.
Idag blir det i alla fall jobb och efter jobbet får jag se vad som händer.

4 kommentarer

  1. Björn verkar väl vara lite kunnig vad gäller bilar, om jag fattat rätt. Om inte annat så kanske han känner ngn som är bra. Så du får ngn med dig o kolla när du väl bestämt dig för det. 🙂

    Det där ordspråket med gatan var helt nytt för mig. Men stämmer jäkligt bra.

  2. Sådär tänkte jag när jag köpte min bil för ca 40 000:-. Det stämmer inte, tyvärr. Sålänge man inte köper ny/relativt ny bil så tror jag det är hugget som stucket.. Repa får man göra vare sig den kostar 5 eller 30… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: